Oficina tècnica ICP


Despatx d'enginyeria a Figueres

El despatx d'enginyeria OFICINA TÈCNICA ICP el van obrir al públic l'any 1986 els germans Torres (José Luis i Felix), enginyers de Figueres.

Portem 30 anys proporcionant amb la màxima professionalitat assessorament tècnic als nostres clients. Tenim una gran experiència, atès que en aquests anys hem realitzat centenars de legalitzacions d'activitats i tot tipus d'instal·lacions en tots els sectors (residencial, hostaleria, comercial, industrial, etc...).

Els nostres serveis


Enginyers de Figueres per tot tipus de legalitzacions de locals i instal·lacions

L'obtenció dels permisos d'obertura per a tot tipus de locals (hostaleria, comercial, indústries, etc.), mitjançant la preparació dels corresponents projectes i / o certificats, tant per a noves obertures com per a canvis de nom.

La legalització de les instal·lacions elèctriques per a tot tipus de locals (residencial, hostaleria, comercial, indústries, etc.), mitjançant la preparació dels corresponents projectes.

L'adequació de tot tipus de locals (hostaleria, comercial, indústries, etc.) a la normativa de protecció contra incendis.

La legalització de les instal·lacions de gas per a tot tipus de locals (hostaleria, comercial, indústries, etc.), mitjançant la preparació dels corresponents projectes.

La legalització de les instal·lacions de telecomunicacions per a tot tipus de locals mitjançant la preparació dels corresponents projectes.

La legalització de les instal·lacions de climatització (calefacció, aire condicionat, solar, etc) per a tot tipus de locals (residencial, hostaleria, comercial, etc.), mitjançant la preparació dels corresponents projectes.

La realització de les gestions amb les companyies de subministraments (electricitat, aigua, gas, etc.) i amb les diferents administracions (Ajuntaments, Generalitat, Empreses d'inspecció i control, etc.).

La realització d'estudis dels consums i de la facturació elèctrica, per intentar obtenir un estalvi.

La realització del projecte per a la construcció de naus industrials.

La redacció de plans d'emergència i d'autoprotecció per als locals que ho necessitin.

Contacta amb nosaltres


Truca'ns o envia'ns un correu i ens posarem en contacte amb tu, farem una visita si cal, tot això sense compromís.

972 50 82 97
629 31 94 31

C/ González de Soto, 22 Bajo 17600 Figueres

ingenieria@torresicp.es

Localització


C/ González de Soto, 22 Bajo 17600 Figueres

Truca'ns ara

La nostra web www.torresicp.es utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació sobre les cookies llegint la nostra Política de Privacitat